marți, 13 septembrie 2016

Care e cel mai bun site de pariuri sportive online?


Un criteriu foarte important atunci când dorești să joci la pariuri online îl reprezintă alegerea casei de pariuri cea mai potrivită. Desigur, trebuie să fie o casă de pariuri în care să ai încredere. Înainte de a găsi cei mai de soi bookmakeri online, e necesar să înveți despre cote și procentaje asociate cu diverse tipuri de pariuri.


Internetul este un excelent intermediar pentru a afla amănunte despre reputația unei case de pariuri, deși aici adesea funcționează spiritul de turmă. Totuși, dacă utilizatorii au avut o experiență neplăcută, ei se vor plânge de acest lucru pe forumuri și site-uri de pariuri online.

Asigurându-vă că o casă de pariuri este o alegere bună, trebuie să crezi că acea companie e și ea entuziasmată de eventimentul sportiv preferat de tine. Deci va oferi cote bune cu o mare varietate de pariuri posibile. Un alt criteriu important e rapiditatea cu care casele de pariuri sportive achită câștigurile.

Scopul site-urilor de pariuri sportive e să pună la dispoziția pariorilor cele mai valoroase informații despre casele de pariuri de top din România. Se folosesc linkuri pe site-ul pariuri.ro care oferă comisioane pentru recomandarea ta către site-ul respectiv de pariuri. Deschizând un cont de pe acest site îl susții, iar site-ul îți va oferi mereu cele mai bune opțiuni în ceea ce privește pariurile sportive.



Acestea reprezintă prezicerea rezultatelor sportive prin punerea unei mize pe eventualul rezultat al unui eveniment sportiv. Pe termen lung, majoritatea pariorilor pierd, iar casele de pariuri câștigă. Totuși, unii pariori profesioniști reușesc să obțină un venit mulțumitor din această activitate.

Mulți români rulează zilnic bani în pariuri, în speranţa că vor ieşi cumva din sărăcie. De altfel, majoritatea pariorilor sunt reprezentanți ai celor mai săraci cetățeni și ai clasei de mijloc. Peste un milion de români pariază în mod constant.

Jocurile de noroc, de la loto la pariuri sportive, reprezintă o industrie de peste un miliard de euro anual. Statul câştigă sume foarte mari din taxe. Se știe că această lume are și o parte ascunsă, în care se practică evaziunea fiscală, iar unele meciuri sunt trucate, deși unii competitori sunt de renume.

Există 17 firme care se ocupă cu această activitate în România. Cinci dintre ele deţin peste 70% din piaţă, plătesc taxe la buget, sunt serioase şi s-au extins. La noi sunt 3.700 de agenţii de pariuri. Nu te încurajez să pariezi mult și des. Există pericolul real ca pariurile sportive să producă dependență, ca orice joc de noroc.

Sigur, dacă joci numai din plăcere, te poți distra când și când pariind sume modice. Însă dacă te încurajează un eventual mic câștig, trebuie să nu devii lacom, să nu încerci să pariezi o sumă mare, în speranța, cel mai adesea iluzorie, că vei avea un câștig considerabil. Dacă rămâi echilibrat, e o distracție grozavă să pariezi la jocuri sportive online.

3 comentarii:

  1. Totusi, care este cel mai bun site de pariuri sportive? Unde il gasim?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bun site de pariuri dupa mine inca nu s-a facut. Sunt cateva bune dar nu e niciunul care sa rupa gura targului.

    RăspundețiȘtergere